Над 60 000 потребители следят с огромен интерес профила на Жаклин

...
Над 60 000 потребители следят с огромен интерес профила на Жаклин
Коментари Харесай

Тя успя да отслабне с цели 158 кг, но продължава да е обект на подигравки

Над 60 000 консуматори наблюдават с голям интерес профила на Жаклин Адан в Инстаграм. Преди четири години русокосата американка тежала 231 кг, само че с огромни старания и ограничения съумяла да се раздели с цели 158 кг. Въпреки че в този момент младата жена тежи 73 кг., не минава и ден, в който да не става обект на насмешки, написа " Дейли мейл ". Работата е там, че след загубата на килограмите, кожата по ръцете и краката й увиснала. Въпреки многочислените извършения, които прави всеки ден, 30-годишната Жаклин не съумяла да се оправи с казуса.





Наскоро била на отмора в Мексико и там се сблъскала с неуважително отношение от страна на млада двойка. Когато се появила край басейна по бански, те почнали да й се подиграват.







„ Започнаха да ми се смеят, когато се съблякох. Но аз не изгубих наличие на духа – въздъхнах надълбоко, усмихнах се и влязох в басейна. За мен това беше преломният миг. Промених се. Няма да се преценявам с тези, които ми се смеят”, безапелационна е Жаклин.



Въпреки това, тя счита да се подложи на интервенция за премахване на непотребната кожа.



Междувременно в Инстаграм Жаклин отговори на всички свои недоброжелатели и прикани всички останали, които страдат от ненужно тегло, да се обичат и да не разрешат на другите да ги наскърбяват.




„ Не е значимо какво приказват другите. Важно е по какъв начин ще реагирате вие. Промените постоянно са сложни, другите може да не харесат нещо, само че не си заслужава да спирате поради това. Обичай себе си. Обичай тялото си. Продължавайте да работите върху себе си и да се усмихвате! ", написа тя.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР